Intrebari frecvente

De ce sa achizitionez documentele Rubinian?
Cum se face comanda?
Cum se face plata?
Cum se face expedierea documentelor?
Cum primesc factura?
Documentele sunt actualizate?
Doresc sa cumpar dar ce se intampla daca se modifica legislatia?

 

 De ce sa achizitionez documentele Rubinian?

Pentru ca:

  • sunt documente electronice - le primesti rapid pe email (sau le descarci direct de pe site daca achiti cu cardul) si sunt gata de utilizat;
  • sunt profesionist intocmite, complexe, intelegi cu adevarat ocupatia pentru care sunt construite; fisele de post de 1-2 pagini sunt insuficiente si pot face mai mult rau decat bine organizatiei;
  • sunt exact ce ai nevoie, lucruri concrete, la obiect, nu generalitati inutilizabile;
  • respecti legislatia muncii in vigoare (documentele sunt permanent actualizate si verificate);
  • elimini amenzile din partea autoritatilor (Inspectia Muncii etc.); documentele Rubinian au trecut cu succes de sute de verificari ITM in intreaga tara, inspirand chiar modele utilizate in cadrul autoritatilor de stat;
  • esti acoperit legal in cazul unor conflicte cu angajatii sau angajatorii;
  • specificul organizatiei si legislatia in vigoare sunt perfect corelate;
  • sunt documente perfect functionale care ajuta activitatea organizatiei in fiecare moment;
  • poti sa ne adresezi orice intrebari referitoare la documentele achizitionate si iti vom raspunde cu promptitudine si profesionalism;
  • GRATUIT DOI ANI DE ZILE PRIMESTI ACTUALIZARI DIRECT PE EMAIL in cazul in care apar modificari legislative sau imbunatatim modelele; pe pagina tuturor documentelor sau pachetelor vezi permanent istoricul actualizarilor, pentru a vedea situatia la zi;

 

Cum se face comanda?

Apasand butonul ADAUGA LA COMANDA, documentul se adauga la cosul de comanda. Puteti adauga cate documente aveti nevoie la cosul de comanda. Dupa ce terminati de adaugat, intrati in cosul de comanda, alegeti metoda de plata, completati formularul si apasand butonul FINALIZEAZA COMANDA aceasta va fi procesata astfel:

1. Plata prin ordin de plata, internet banking, depunere numerar, mandat postal: dupa ce apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA, un mesaj continand FACTURA PROFORMA precum si detalii privind efectuarea platii si livrarea documentelor va fi trimis AUTOMAT pe adresa de e-mail mentionata de dvs. in formular. De regula in cel mai scurt timp raspundem cu un MESAJ DE RECEPTIONARE a comenzii.

2. Plata cu cardul: dupa ce apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA veti fi directionati pe site-ul securizat al procesatorului platii (Mobilpay) unde veti introduce detaliile de card si vi se va aproba plata (Rubinian nu are nici un fel de acces la aceste date). Dupa ce achitarea a fost aprobata veti fi redirectionati pe site-ul nostru pentru a descarca instantaneu documentele comandate si factura. Tot procesul poate dura aproximativ 1-2 minute

 

Cum se face plata?

1. Plata prin ordin de plata, internet banking, depunere numerar, mandat postal: Plata se efectueaza in avans prin orice mijloc preferati (ordin de plata, internet banking, depunere de numerar, mandat postal etc.).

2. Plata cu cardul: plata se efectueaza securizat pe site-ul procesatorului (Mobilpay), unde veti fi directionati automat cand finalizati comanda.

 

Cum se face expedierea documentelor?

1. Plata prin ordin de plata, internet banking, depunere numerar, mandat postal: Expedierea documentelor se efectueaza pe adresa de e-mail completata in formularul de comanda (sau pe o alta adresa de e-mail comunicata ulterior), imediat dupa transmiterea dovezii de efectuare a platii (prin fax sau e-mail). De regula, documentele sunt expediate in maxim 5-10 minute de la receptionarea dovezii de efectuare a platii. Factura proforma trimisa pe e-mail dupa finalizarea comenzii contine toate detaliile necesare pentru efectuarea platii, receptionarea documentelor si facturare.

2. Plata cu cardul: descarcarea documentelor si facturii se face instantaneu de pe site-ul nostru, dupa aprobarea platii.

 

Cum primesc factura?

1. Plata prin ordin de plata, internet banking, depunere numerar, mandat postal: factura finala va fi intocmita la momentul evidentierii sumei achitate in contul Rubinian. Vom intocmi factura conform datelor transmise de dvs.

2. Plata cu cardul: factura se elibereaza instantaneu si va putea fi descarcata odata cu documentele comandate. Factura va fi de asemenea trimisa automat si pe adresa de e-mail trecuta in formularul de comanda.

Conform reglementarilor contabile intrate in vigoare in 2007 ce fac posibila expedierea facturii prin e-mail (eliminarea obligativitatii de a tipiza, semna si stampila factura, conform art.319(29) Cod Fiscal, putand fi intocmita pe calculator), aceasta va va fi trimisa pe e-mail in format PDF, putand fi imprimata de dvs. pe suport de hartie.

Odata imprimata pe hartie de dvs. si introdusa in contabilitate, aceasta factura are valoare de factura originala deoarece respecta in intregime cerintele articolului 319 Cod Fiscal.

 

Documentele sunt actualizate?

Da, ne straduim sa pastram toate documentele actualizate si le imbunatatim permanent. Pentru siguranta dvs. prezentarea documentelor contine si ultima data a actualizarii, ultima data a verificarii necesitatii actualizarii (ca sa stiti cand am verificat ultima data daca este necesara actualizarea) precum si un istoric al actualizarii documentului sau pachetului de documente.

 

Doresc sa cumpar dar ce se intampla daca se modifica legislatia?

Rubinian va ofera actualizarea gratuita a documentelor comandate si achitate in decursul a doi ani. Actualizarea este trimisa automat, pe email, deci nu trebuie sa mai faceti ceva anume.

Dintr-o eroare nu ti-a ajuns actualizarea pe email? Contacteaza-ne si ti-o vom trimite imediat.