Documente adaugate / actualizate

Legislatie

Anunturi

2017-11-17 - Derogari la Legea Dialogului Social

Foarte mare atenție la art. VII din OUG 82/2017! În perioada 20 noiembrie 2017 - 20 decembrie 2017, TOȚI angajatorii trebuie să inițieze negocieri colective, indiferent de numărul angajaților. De asemenea este obligatorie negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare.


Negocierea colectivă trebuie realizată conform titlului 7 din Legea 62/2011 privind Dialogul Social. Foarte important este că negocierea colectivă este obligatorie, însă nu și încheierea unui Contract Colectiv de Muncă la Nivel de Unitate. Acest lucru reiese din analizarea articolului 129 din Legea Dialogului Social, precum și din analiza în ansamblu a Legii Dialogului Social.


Pentru a vă ușura munca, puteți folosi documentele din pachetul complet privind Contractul Colectiv de Munca.

 

2015-01-23 - Modificare Codul Muncii prin Legea 12/2015

Am actualizat Codul Muncii in urma modificarii sale prin Legea 12/2015. Aceasta modificare face necesara actualizarea tuturor documentelor de resurse umane care fac au legatura cu articolele modificate (Contractul Individual de Munca, Regulamentul Intern, Contractul Colectiv de Munca la Nivel de Unitate, fisele de post etc.).

Este obligatoriu sa aveti in documentele organizatiei aceste modificari, altfel este posibil sa primiti avertismente sau amenzi din partea ITM.

Cei care au comandat oricare dintre aceste documente sau pachete in ultimii doi ani vor primi actualizarea lor gratuit, in casuta de email pe care au facut comanda.

 

2014-10-24 - Detalii ocupatii COR (pentru codurile din șase cifre)

Am introdus detalii pentru toate ocupațiile din COR (codurile din șase cifre). Un instrument unic în Romania, foarte util pentru recrutarea, selecția, formarea și perfecționarea profesională a angajaților.

 

2014-07-18 - Pictograme SSM

Dupa mult efort si munca sustinuta de concepere, va oferim in sfarsit lista cu Pictograme pentru Securitatea si Sanatatea in Munca, in format electronic. Acesta este cel mai simplu mod de a realiza semnalizarea SSM obligatorie prin lege.

 

2013-09-27 - LSSM si NM la LSSM

Am introdus pe site Legea Securitatii si Sanatatii in Munca precum si Normele Metodologice de aplicare, actualizate la zi.

Pentru o cat mai clara navigare in interiorul lor, am adaugat titluri tuturor articolelor (lipsa acestor titluri din reglementarile oficiale facea dificila orientarea si consultarea rapida a textelor legale)

 

______________________________

In afara de aceste noutati, zilnic realizam modificari si imbunatatiri ale site-ului, conectam diferite informatii prezentate si aducem multe completari pentru a va oferi informatii, produse si servicii cat mai utile.